Penězdroj
Založit   Podpořit   O Penězdroji

Svět Úspěšných

Hledáme investory mající zájem podílet se na rozvoji online média Svět Úspěšných. Nabízíme 20% podíl včetně zajímavých možností, jak zhodnotit svou investici.
Ostatní
Inovace
Celá ČR
Podíl
15 000 2 000 000 20% za 2 000 000 2 500 Neúspěšný
Vybráno Cílová částka Nabízený podíl Min. investice
20% za 2 000 000 2 500
Nabízený podíl Min. investice
0%
Sdílet FB
3 investoři
Detail
Aktuality (0)
Přispěvatelé
Fórum (0)
Svět Úspěšných
Svět Úspěšných je společnost zaměřující se na podnikání a osobní rozvoj. Naším cílem je poskytovat kvalitní informace, které přinášejí inspiraci, resp. jiný pohled na myšlení vedoucí k úspěšnému životnímu stylu. Díky tomu vytváříme komunitu proaktivních lidí, tedy lidí, kteří přebírají zodpovědnost za svůj vlastní život a mohou si tak plnit svoje vlastní sny.

Pravdou je, že v dnešní době roste zájem o osobní rozvoj a podnikání. Především mladá generace ve věku 18 - 24 let je dnes odhodlaná ve svém životě uspět. Na světe existuje velká spousta vzorů, které je dnes možné vidět i ve zfilmované podobě, knihách nebo kdekoliv jinde a právě takové osobnosti ovlivňují dnešní generace v tom, jaký životní styl a směr chtějí žít.

Bohužel ne každý zná svůj směr, kterým by se chtěl v životě vydat a stejně tak ne každý má možnost se inspirovat a neustále motivovat příběhy úspěšných osobností. Tuto možnost chceme přinášet našim čtenářům i fanouškům, a proto jsme se rozhodli s nimi pracovat skrze svět online, ale také možné eventy typu krátkých workshopů nebo víkendových konferencí.

Ve světě úspěchu je obrovský potenciál, který je pouze potřeba správně uchopit a využít.

Pokud vás zajímá co nabízíme a co můžete získat, sjeďte níže.
Svět Úspěšných
Něco z naší historie
Na trhu působíme jako médium mající vliv na 130 tisíc lidí, fanoušků a čtenářů. Ročně rosteme v průměru o 50 tisíc dalších fanoušků či čtenářů na sociálních sítích, čímž efektivně roste vliv a potenciál celého projektu.

Projekt Svět Úspěšných vznikl v roce 2013 a stal se tak vůbec první stránkou na sociálních sítích v České republice, která publikovala dnes tolik populární citáty. Díky rychlému organickému růstu později vznikl web publikující články zaměřené na podnikání a osobní rozvoj. Koncem roku 2015, kdy byla oficiálně založena společnost s ručením omezeným, čítala komunita 44 tisíc fanoušků, jejichž počet do dnešních dnů vzrostl až o 125 %.

Po založení společnosti vyšla první dvě čísla magazínu v tištěné podobě, přičemž jsme se později rozhodli pokračovat v podobě elektronické a jít světem online, který není tolik nákladný ať už časově, energeticky nebo finančně. Forma online je navíc v dnešní době hudbou budoucnosti a umožňuje tak větší růst.
Svět Úspěšných
Kdo Svět Úspěšných založil?

Patrik Šimon
Dnes 21 letý úspěšný vizionář, stratég a podnikatel. V roce 2013 založil projekt Svět Úspěšných a koncem roku 2015 jej dovedl až do fáze založení s.r.o. Zaměřuje se na vize, strategii společnosti a také partnerství i obchodní rovinu.

Ondřej Smejkal
Dnes 32 letý zkušený obchodník a úspěšný podnikatel. Začal ve společnosti ČEZ, kde ukončil pracovní poměr v manažerské pozici. Později s manželkou vybudovali vlastní podnikání a v roce 2015 spoluzaložil společnost Svět Úspěšných s.r.o. Zaměřuje se především na obchodní rovinu a navazování partnerství, neboť je též výborným networkerem.

Michal Smejkal
Dnes 30 letý profesionální fotbalista hrající za Duklu Prahu, úspěšný vizionář a podnikatel. Své podnikatelské zkušenosti uplatnil jakožto spoluzakladatel společnosti Svět Úspěšných s.r.o. a stal se tak prvním investorem společnosti. Zaměřuje se nejen na investice, ale také na partnerství včetně vizí a strategie.
Svět Úspěšných
Jaký je nyní náš směr?
Za podíl, který nabízíme, chceme část financí investovat na vývoj aplikace umožňující sledovat Svět Úspěšných, ať už magazín, články z webu nebo eshop, na jednom místě. Jedná se o jednoduchou a efektivní možnost mít vše uložené v mobilních zařízeních nebo tabletech, které minimálně 50 % komunity neustále využívá. Bavíme se tak zhruba o 50.000 lidech používajících tyto platformy potřebné ke stažení aplikace.

V roce 2021 je cílem dosáhnout minimálního navýšení komunity až na 350.000 lidí a to je zhruba 175.000 lidí užívajících mobilní platformy a tablety.

Tyto statistiky jsou pouze počty čítající na jedné z našich sociálních sítí (facebook). Dalšími zdroji je webová platforma nebo také instagram dnes čítající 30.000 fanoušků.

Umíte si to představit? My ano!
Kam směřujeme dál?
Samozřejmě chystáme i další produkty. Jsou jimi trička a mobilní kryty s motivačními potisky, malé i velké eventy nebo také videa včetně klubu. Je zde otevřené obrovské pole, na němž se dá hodně vytvářet. Ovšem velmi podstatným krokem bude expanze do zahraničí, kde je několikanásobný trh a potenciál ať už se jedná o motivační podtext nebo aplikaci skrze magazín.

Co nabízíme?
Nabízíme možnost stát se podílníky společnosti Svět Úspěšných a podílet se tak na tvorbě projektu nejen v České republice, ale i na expanzi do zahraničí. Proto jsme se rozhodli uvolnit 20% podíl a chceme tak dát možnost ukousnout si svou část koláče i vám.

Vybrali jsme dvě možné varianty. Do 1 % je možné odkoupit si kmenové listy a od 1 % výše se stáváte podílníky.

Co získáte?
Nejen podíl ve společnosti, ale také určitý vliv a dlouhodobé zhodnocení své investice. Při investici 2.000.000 korun je 150% zhodnocení v roce 2020 a 250% zhodnocení o rok později. Tato varianta ale není jediná. Jednalo by se tak o odkup podílu zpět společností. Druhou variantou je, že se i nadále budete podílet na vývoji společnosti a ročně tak budete dostávat provize z čistého hospodářského výsledku, které jsou také velmi zajímavé.

Více informací se dozvíte v přiložené prezentaci a finančním plánu.

V případě jakýchkoliv jiných informací nás kontaktujte zde ve fóru nebo na email simon@svetuspesnych.cz
Projekt bohužel nesplnil požadovaný cíl.
Podepsáno čestné prohlášení o využití prostředků
Dokumenty ke stažení
Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.