Penězdroj
Založit   Podpořit   O Penězdroji

PilsHUB

Chceme v Plzni otevřít první opravdový HUB, kde bude možné pracovat, setkávat se s novými lidmi, vzájemně se inspirovat, sdílet své zkušenosti, vzdělávat se nebo nacházet obchodní partnery či klienty.
Komunita
Ostatní
Plzeňský kraj
Odměna
52 000 50 000 Ukončeno
Vybráno Cílová částka
104%
Sdílet FB
27 přispěvatelů
Detail
Odměny (20)
Aktuality (1)
Přispěvatelé
Fórum (0)
ed rokem jsme měli sen...

... že se nám podaří získat zajímavé prostory v centru Plzně, kde se budou moci lidé setkávat, spolupracovat a navzájem se inspirovat. Doufali jsme, že i Plzeňákům nabídneme fascinující a v jiných městech již úspěšně fungující koncept HUB. Věřili jsme, že je to možné a teď se náš sen stává skutečností.


Hub je místo, které …

... nabízí snadno dostupný prostor pro práci v příjemné atmosféře a ve společnosti aktivních lidí
- je mnohem jednodušší se motivovat k práci v místě, jako je HUB než doma, kde číhá spousta jiných lákadel.
- ne každý si potřebuje nebo může platit vlastní kancelář a ani kavárna není zrovna vhodné místo pro každodenní práci. Hub spojuje pozitiva obojího.

... umožňuje zapojit se do komunity lidí, která pomůže nastartovat či posunout váš projekt

- v HUBu často najdete lidi, jejichž služby právě potřebujete, kterým se můžete svěřit se svým problémem nebo vám dají zajímavý tip.
- o dobré rady je vždy nouze a každý může nějakou přispět.

... slouží nejen k networkingu a coworkingu, ale i k získávání nových vědomostí, předávání zkušeností a čerpání inspirace během pořádaných workshopů, přednášek či konzultací
- člověk je společenský tvor, potřebuje se setkávat s dalšími lidmi, sdílet s nimi své myšlenky a HUB je k tomu přímo stvořen.
- i práci je občas důležité  proložit zajímavým programem, o který není v HUBu nouze.



A právě takovým místem bude i PilsHUB!

Huby existují po celém světě, jsou velmi oblíbené a úspěšné a ani Česko není výjimkou. V Plzni ale takové místo stále chybí. Věříme, že i ona je bezesporu městem plným nadaných a kreativních lidí a my jim touto cestou chceme nabídnout prostor, kde se mohou setkávat, získávat nové kontakty, sdílet své zkušenosti a naučit se nové věci. 

PilsHUB
A co vám PilsHUB nabízí?

PilsHUB je nový minihub v centru Plzně, pouhých 270 metrů od Náměstí Republiky, s možností nedalekého parkování. Nabízíme kompletně zařízené prostory s připojením k internetu, kapacitu 20 židlí se stolem, zařízený samoobslužný bar s odpočinkovou zónou a možnost pronájmu zasedací místnosti s kapacitou 12 – 15 míst. Prostory budou zatím přístupné od pondělí do pátku od 8:00 do 18:00, v blízké budoucnosti ale chceme návštěvní dobu výrazně rozšířit. Nabídnout chceme i předplacené členství s neomezeným přístupem 24/7. Výhodou členství bude i možnost přednostně získat místa na workshopech nebo si pronajmout celou zasedačku, a to za zvýhodněné ceny.

Samozřejmostí budou pravidelné networkingové akce zaměřené jak obecně tak tématicky nebo určené k prezentaci zajímavých lidí či projektů v podobných formátech, jako je běžné ve světě (Speakers corner, Topic of the week, Business Beer, 20min mentoring/coaching, speed networking a další). Rozjet chceme vlastní vzdělávací akademii a pořádat vlastní workshopy, školení a semináře na různá témata, vedené námi či našimi partnery. Začínat budeme například těmito:
    - Crowdfunding
    - Business planning
    - Finanční řízení
    - Excel pro podnikatele
    - Grafika
   
Rovněž hledáme další partnerské programy, kterým rádi nabídneme naše prostory, zapojit se mohou i budoucí členové PilsHUBu.

PilsHUB
Proč kampaň na Penězdroji?

Crowdfunding vnímáme jako ideální způsob, jak oslovit co nejvíce aktivních lidí a dát jim příležitost podpořit vznik prostoru, který bude sloužit třeba i jim samotným. Jak je vidět ve videu i na fotografiích, již jsme investovali i vlastní finanční prostředky do prostor či zařízení HUBu. Stále nám ale část vybavení chybí a rovněž provoz a pořádání kvalitních akcí něco stojí.
Ale nejde jen o peníze. K tomu, aby PilsHUB fungoval, potřebujeme hlavně vás! Chceme touto kampaní oslovit aktivní Plzeňáky a získat tak první členy, kteří budou srdcem, pevným jádrem PilsHUBu. Samozřejmě budeme rádi, když se zapojí i mimoplzeňští, každému se někdy může hodit inspirativní pracovní prostředí v jiném městě.
Chceme vybudovat komunitu lidí, kde se budete moci setkávat s novými lidmi, navazovat kontakty, vzájemně se inspirovat, sdílet své zkušenosti nebo nacházet obchodní partnery či klienty. To je ten největší důvod, proč PilsHUB zakládáme.

Zapojte se i vy a získejte například různé úrovně členství za zvýhodněné ceny, levnější vstupy na pořádané workshopy nebo vlastní hrneček připravený kdykoliv na vaši kávu. Můžete i adoptovat některý kus nábytku, na kterém bude uvedeno vaše jméno jako hrdého podporovatele. I vy nám tak můžete pomoci náš HUB zařídit tak, aby se v něm všichni cítili dobře.

PilsHUB
Kdo jsme a proč to děláme?

Jsme tým lidí, který téměř před dvěma lety založil svůj první startup – společnost Fundhall, která momentálně provozuje crowdfundingový portál Penězdroj. Krom toho máme desítky dalších nápadů, ale o tom zase někdy příště. I my jsme během startu našeho podnikání proseděli stovky hodin v přeplněných hlučných kavárnách, vypili desítky litrů dobré i špatné kávy, naběhali při tom desítky zbytečných kilometrů, přečetli stohy papírů, napsali tisíce emailů a absolvovali mnoho zdlouhavých návštěv úřadů. Uvědomovali jsme si velice intenzivně, jak těžké je získat ty správné informace. Při tom všem v nás postupně klíčil nápad pomoci dalším, kteří řeší podobné problémy, umožnit jim spolupracovat, učit se od ostatních a pracovat efektivněji. A tak vznikla myšlenka založit vlastní HUB.

PilsHUB
O to, aby vše fungovalo, cítili jste se u nás dobře a měli jste možnost navštěvovat pestrý program, se bude starat Marie, Honza a Lenka.
PilsHUB
Naše vize?

Tento malý PilsHUB je pouze začátek! Nenabízíme pouze prostor, místnosti, židle a stoly, chceme v Plzni rozvíjet myšlenky, na kterých koncept HUBu stojí, nabízet pestrý program, umožnit lidem se setkávat, získávat kontakty a vzdělávat se. Naším cílem je vytvořit podhoubí pro všechny startupisty a inovátory. Chceme do našeho HUBu přivádět inspirativní lidi, kteří v životě již něco dokázali a mají chuť své zkušenosti předávat dál. A pokud uvidíme, že je o to v Plzni zájem, plánujeme v budoucnu přesun do větších a zajímavějších prostor, třeba i ve spolupráci s vámi.

Podpořte tento projekt, pomozte nám uvést náš sen v realitu a nastartovat první skutečný HUB v Plzni! Anebo ještě lépe – staňte se přímo součástí komunity, která může dokázat velké věci.

Děkujeme a těšíme se na vás.

PilsHUB

Odměny

 
9.
říjen
A máme tady první akci, která se bude pořádat ve spolupráci s BforB v PilsHubu!  Akce s názvem BforB Štafeta - Jan Valdman: Všichni jsme e-mailoví samouci je pro všechny členy BforB ale také pro širokou veřejnost! Pokud máte zájem, přidejte se! Více informací na odkazu: 

https://www.facebook.com/events/1277352538964918/
+100
+1 000
+100
George
+500
sami
+150
stepa14
+1 000
 
Honzík
+1 000
Honzík
+1 000
 
Lubos
+5 000
Marcela
+1 000
Projekt byl úspěšně ukončen
Poslední příspěvky
+100
+1 000
+100
Poslední aktualita
9.
říjen
A máme tady první akci, která se bude pořádat ve spolupráci s BforB v PilsHubu!  Akce s názvem BforB Štafeta - Jan Valdman: Všichni jsme e-mailoví samouci je pro všechny členy BforB ale také pro…
více zde
Podepsáno čestné prohlášení o využití prostředků
Dokumenty ke stažení
Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.